top of page

Yurtdışı İşe Alım İlanları

Herkese Açık·8 üye

Çekya’da Temel Eğitim Düzeyine Uygun Güncel İş İlanları

Yurtdışında çalışmayı düşünen ve temel eğitim düzeyine sahip adaylar için Çekya oldukça geniş bir iş yelpazesi sunuyor. Son 24 saat içinde yayınlanan 801 adet tam zamanlı iş ilanı, özellikle üretim, depo, mutfak, bakım-onarım ve hizmet sektörlerinde ciddi bir hareketlilik olduğunu gösteriyor.

Çekya’da Temel Eğitim Düzeyine Uygun Güncel İş İlanları 2026

Bu ilanların büyük bir kısmı yüksek akademik diploma gerektirmeden, mesleki beceri, el yatkınlığı ve çalışma disiplini ile başvuru yapılabilecek pozisyonlardan oluşuyor. 🛠️

Öne çıkan bazı ilan türleri:

• 🧵 Dikiş ve Nakış İşçileri

Tekstil üretiminde dikiş, işleme ve benzeri işler.

• 📦 Depo Görevlisi / Forklift Operatörü

Ürün yerleştirme, sevkiyat ve depo düzeni.

• 🔧 Bakım-Onarım Personeli / Teknik Usta

Makine ve ekipmanların tamir ve bakımı.

• 🍳 Mutfak Yardımcısı

Yemek hazırlık sürecine destek, mutfak düzeni.

• ⚙️ Montaj İşçisi (Elektro & Mekanik)

Elektrik tesisatı ve mekanik parça montajı.

• 💆 Masaj Terapisti (Thai Masajı)

Spa ve masaj salonlarında hizmet.

• 🧀 Peynir ve Süt Ürünleri Üretim İşçisi

Gıda üretim tesislerinde çalışma.

• 🛒 Market Satış Elemanı

Ürün satışı ve müşteriyle iletişim.

• 🚚 Sürücü & Makine Operatörü

Taş ve mineral ürünleri üretiminde makine kullanımı.

Bu ilanları Türkçeleştirerek özetlememizin amacı, hangi pozisyonun size uygun olabileceğini daha kolay görmenizi sağlamak ve sizi doğrudan resmi başvuru sayfasına yönlendirmektir. 🔗

Unutulmaması gereken önemli bir nokta var:

Biz bir işe yerleştirme firması değiliz.Başvuruları sizin adınıza yapmıyoruz, iş veya vize garantisi vermiyoruz.Sadece ilanları anlaşılır hale getiriyor ve sizi doğru başvuru kanalına yönlendiriyoruz.

Eğer Çekya’da çalışmayı düşünüyorsanız, bu ilanlar sizin için iyi bir başlangıç olabilir.

Doğru ilanı görmek, şartları incelemek ve resmi başvuruyu yapmak için ilan bağlantılarını kullanabilirsiniz. ✨

https://europa.eu/eures/portal/jv-se/search?page=1&resultsPerPage=10&orderBy=BEST_MATCH&locationCodes=cz&positionScheduleCodes=fulltime&educationGroupCodes=basic&publicationPeriod=LAST_DAY&lang=en

38 görüntülenme
bottom of page